Egyszerű, egészséges, finom receptjeim gyűjteménye

Ma Petite Cuisine

Ma Petite Cuisine

Krémtúró torta

2018. január 18. - Pintér Alexa

Hozzávalók:

  • 100 g cukormentes gullon keksz
  • 50 g kókuszolaj
  • 2 dl tejszín
  • 100 g joghurt
  • 100 g túró
  • 35 g pudingpor
  • 2 darab lapzselatin
  • Eritrit ízlés szerint
  • Karobpor
  • Fagyasztott gyümölcsök


Keksz alap összeállítása:

100 g gullon kekszet apróra törtem, majd 50 g kókuszolajat adtam hozzá. Egy kapcsos tortaforma aljába nyomkodtam, úgy hogy legyen pereme. Hűtőbe tettem, míg összeállítottam a krémet. 


Krém összeállítása:

 2 dl tejszínt habosra vertem, majd 100 g joghurtot, 100 g túrót, 35 g Szafi reform krémtúrós pudingport adtam hozzá, majd 2 db lapzselatint. (Ízlés szerint még pluszban édesíthető, a pudingpor nem lenne elég édes. Nekem nem volt, ezért pluszba 2 evőkanál eritritet adtam hozzá). Végül a krémet a keksz alapra öntöttem. Kb. 12 órát hűtőben állni hagytam. Tálalás előtt karobporral, gyümölcsökkel megszórtam a tetejét.

nevtelen_15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pinteralexa.blog.hu/api/trackback/id/tr6013586189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása