Hozzávalók:
- 100 g cukormentes gullon keksz
- 50 g kókuszolaj
- 2 dl tejszín
- 100 g joghurt
- 100 g túró
- 35 g pudingpor
- 2 darab lapzselatin
- Eritrit ízlés szerint
- Karobpor
- Fagyasztott gyümölcsök
Keksz alap összeállítása:
100 g gullon kekszet apróra törtem, majd 50 g kókuszolajat adtam hozzá. Egy kapcsos tortaforma aljába nyomkodtam, úgy hogy legyen pereme. Hűtőbe tettem, míg összeállítottam a krémet.
Krém összeállítása:
2 dl tejszínt habosra vertem, majd 100 g joghurtot, 100 g túrót, 35 g Szafi reform krémtúrós pudingport adtam hozzá, majd 2 db lapzselatint. (Ízlés szerint még pluszban édesíthető, a pudingpor nem lenne elég édes. Nekem nem volt, ezért pluszba 2 evőkanál eritritet adtam hozzá). Végül a krémet a keksz alapra öntöttem. Kb. 12 órát hűtőben állni hagytam. Tálalás előtt karobporral, gyümölcsökkel megszórtam a tetejét.