Keksz alap hozzávalói:
- 30 g vaj
- 70 g kókuszolaj
- 170 g (1 csomag) gullon keksz összetörve
Az alapanyagok összekevertem, kókuszolajjal kikent kapcsos formába tettem. Előmelegített sütőben 10 percig sütöttem.
Krém hozzávalói:
- 250 g mascarpone
- 150 g tejföl
- 100 g xilit
- Egy citrom reszelt héja
- Csipet fahéj
- 1 evőkanál vaníliás pudingpor
- 1 csomag zselatin
- 4 db tojás
- cukormentes eperlekvár
Mindent jól összeturmixoltam, majd ráöntöttem a keksz alapra.
170 fokon 10 percig sütöttem, majd kivettem a sütőből és eperlekvár pöttyöket raktam a tetejére. Visszaraktam a sütőbe, kb 160 fokon 35-40 percig sütöttem.
Miután kihűlt hűtőbe tettem.