Egyszerű, egészséges, finom receptjeim gyűjteménye

Ma Petite Cuisine

Ma Petite Cuisine

Strawberry cheesecake

2018. január 18. - Pintér Alexa

Keksz alap hozzávalói:

  • 30 g vaj
  • 70 g kókuszolaj
  • 170 g (1 csomag) gullon keksz összetörve 

Az alapanyagok összekevertem, kókuszolajjal kikent kapcsos formába tettem. Előmelegített sütőben 10 percig sütöttem. 

Krém hozzávalói:

  • 250 g mascarpone
  • 150 g tejföl
  • 100 g xilit
  • Egy citrom reszelt héja
  • Csipet fahéj
  • 1 evőkanál vaníliás pudingpor
  • 1 csomag zselatin
  • 4 db tojás
  • cukormentes eperlekvár

Mindent jól összeturmixoltam, majd ráöntöttem a keksz alapra. 
170 fokon 10 percig sütöttem, majd kivettem a sütőből és eperlekvár pöttyöket raktam a tetejére. Visszaraktam a sütőbe, kb 160 fokon 35-40 percig sütöttem. 
Miután kihűlt hűtőbe tettem. 

nevtelen_10.jpg

nevtelen2.jpg

nevtelen1_3.jpg

nevtelen_9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pinteralexa.blog.hu/api/trackback/id/tr1013586065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása