Egyszerű, egészséges, finom receptjeim gyűjteménye

Ma Petite Cuisine

Ma Petite Cuisine

Gesztenyés sütés nélküli muffin

2018. január 18. - Pintér Alexa

Hozzávalók:
A tészta alja:

  • 100 g datolya
  • 100 g dió
  • 1 kanál holland kakaó
  • 30 g kókuszreszelék
  • 1 kanál kókuszolaj

Mindent összeturmixoltam és szilikonos muffin forma aljába nyomkodtam. Mélyhűtőbe tettem.

Krém:

  • 100 g sajtkrém
  • 200 g light gesztenye (100% gesztenye, Maronit szoktam használni)
  • Ízlés szerint eritrit
  • 1 csomag zselatin forró vízben feloldva (csak annyi vizet használtam, amennyi ellepte)

Mindent összekevertem, majd rákanalaztam a datolyás alapra.

Visszaraktam a mélyhűtőbe kb 30 percre. Majd kivettem a formából, szobahőmérsékleten hagytam kb 15 percet állni, utána már fogyasztható is.

gesztenyes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pinteralexa.blog.hu/api/trackback/id/tr9013585279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása