Egyszerű, egészséges, finom receptjeim gyűjteménye

Ma Petite Cuisine

Ma Petite Cuisine

Oreo Cheesecake

2018. január 18. - Pintér Alexa

Hozzávalók:

  • 100 g cukormentes „Oreo” keksz (Gullon márkájú kekszet használtam)
  • 60 g vaj
  • 200 tejszín
  • egy csomag habfixáló
  • 200 g mascarpone
  • 50 g poreritrit
  • 30 g vaníliás pudingpor
  • fahéj
  • fél citrom reszelt héja

A kekszet apróra törtem majd 60 g vajjal összedolgoztam. Egy kapcsos tortaforma (18cm) aljába nyomkodtam a masszát és betettem a hűtőbe, míg összeállítottam a krémet.


A krémhez 200 g tejszínt egy csomag habfixálóval habosra vertem, majd hozzáadtam 200 g mascarponét, 50 g por eritritet, 30 g vaníliás pudingport (én a Szafi reform paleo pudingport használtam), egy kis fahéjat, egy fél citrom reszelt héját.

A kész krémet rákanalaztam a keksz alapra, amit a maradék apróra tört keksszel díszítettem. Egy éjszakát hűtőben pihentettem.

nevtelen_8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pinteralexa.blog.hu/api/trackback/id/tr413586021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása