Hozzávalók:
- 100 g cukormentes „Oreo” keksz (Gullon márkájú kekszet használtam)
- 60 g vaj
- 200 tejszín
- egy csomag habfixáló
- 200 g mascarpone
- 50 g poreritrit
- 30 g vaníliás pudingpor
- fahéj
- fél citrom reszelt héja
A kekszet apróra törtem majd 60 g vajjal összedolgoztam. Egy kapcsos tortaforma (18cm) aljába nyomkodtam a masszát és betettem a hűtőbe, míg összeállítottam a krémet.
A krémhez 200 g tejszínt egy csomag habfixálóval habosra vertem, majd hozzáadtam 200 g mascarponét, 50 g por eritritet, 30 g vaníliás pudingport (én a Szafi reform paleo pudingport használtam), egy kis fahéjat, egy fél citrom reszelt héját.
A kész krémet rákanalaztam a keksz alapra, amit a maradék apróra tört keksszel díszítettem. Egy éjszakát hűtőben pihentettem.