Recept:
100 g natúr sajtkrém (Hideg Nyalat paleo&vegán sajtkrémet használtam)
2 db tojás
csipet fahéj
vanília
édesítő ízlés szerint
6 púpos evőkanál zabpehelyliszt és egy csipet sütőpor
Elkészítés:
Mindent jó alaposan összekevertem, majd hozzáadtam 6 púpos evőkanál zabpehelylisztet, csipet sütőport.
Forró kókuszolajon 2 evőkanálnyi adagokat kisütöttem (mikor sült közepes hőfokon volt a főzőlap), a fordítást nagyon finom, óvatos mozdulatokkal csináltam.
Tipp: Lefedve sütve könnyebben megfordítható, a teteje se folyik így, de itt nagyon figyelni kell, mert gyorsabban sül. Nekem maximum 1 perc elég egy oldalra. Minden palacsinta kisütése előtt vékonyan kiolajoztam a serpenyőt.
Összesen 7-8 db palacsintára elegendő ez az adag.